**Over Tomas Cuijpers – CLOKKERS HOVENIERS**

Hallo, ik ben Tomas Cuijpers, een gepassioneerde en professioneel opgeleide hovenier die van zijn hobby een succesvol beroep heeft gemaakt. Bij CLOKKERS Hoveniers zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige tuinen die passen bij de levensstijl en wensen van onze klanten.

Mijn expertise ligt in het vakkundig aanleggen en onderhouden van tuinen, het leggen van bestratingen en het tot leven brengen van buitenruimtes met op maat gemaakte houtbouw. Of je nu droomt van een rustgevende veranda om je avonden in door te brengen of een op maat gemaakte schutting voor jouw privacy, ik sta klaar om jouw tuin te transformeren.

**Specialiteit en Vakmanschap**

Met een bijzondere voorliefde voor houtbouw – van robuuste veranda’s tot sfeervolle schuttingen – en een vaardige hand in het leggen van keramische tegels, onderscheid ik me door mijn ambachtelijke aanpak en oog voor detail. Ik geloof dat de schoonheid van een tuin zit in de kleine dingen, en dat is precies waar mijn kracht ligt.

**Van Passie naar Professional**

Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een professioneel hoveniersbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is voor mij een genoegen om klanten gelukkig te maken met een tuin die niet alleen mooi is, maar ook goed onderhouden en functioneel.

**Persoonlijke Service**

Korte lijnen, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn de kern van mijn service. Bij CLOKKERS Hoveniers weet je zeker dat je direct in contact staat met mij – geen tussenpersonen, gewoon één-op-één aandacht voor jouw tuinwensen. Kwaliteit staat voorop, en ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

**Bereikbaarheid**

Heb je een vraag, een specifieke wens of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden voor jouw tuin? Neem contact met me op. Ik ben bereikbaar via info@clokkershoveniers.nl of als je liever een directe reactie wilt, via de app of een telefoontje. Jouw droomtuin is slechts een gesprek verwijderd.

Laten we samenwerken om de tuin van je dromen te realiseren!


Dit is een persoonlijke en professionele tekst voor een “Over Ons” pagina die de essentie van jouw diensten en je benadering van het bedrijf goed weergeeft. Pas indien nodig aan voor een perfecte afstemming met jouw visie en de stijl van je bedrijf.