Design. Transform. Enjoy.

Hovenier omgeving Ede

Bij Clokkers Hoveniers bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren hovenier omgeving Ede. Uw tuin is bij ons in goede handen. We verzorgen graag het onderhoud van uw tuin, maar ook voor renovatie en tuinaanleg staan we voor u klaar. Daarnaast is Clokkers Hoveniers u ook graag van dienst als u een vakkundig stratenmaker nodig heeft in Ede. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van tuinonderhoud of het aanleggen van sierbestrating.

Een goed onderhouden tuin is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens een echte aanwinst voor uw woning. De tuin en het bijbehorende terras is dan ook steeds meer een plaats waar we volledig tot rust kunnen komen. Het in goede conditie houden van uw tuin vergt een goed onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het maaien van het gazon, het aanplanten van begroeiing of snoeiwerk.

Met een goede verzorging komt uw tuin en het aanwezige groen optimaal tot zijn recht. De tuinman van Clokkers Hoveniers in Ede staat daarom graag voor u klaar. We verzorgen graag uw complete tuinonderhoud. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u tevens voorzien van een passend tuinadvies. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen of aanleggen van uw nieuwe tuin. Maar ook voor het uitvoeren van tuinrenovaties staan onze hoveniers graag voor u klaar.

Hovenier van Clokkers Hoveniers in Ede

 

Als dé hovenier voor de omgeving Ede staan we u tevens graag bij als u op zoek bent naar een op maat gemaakt tuinontwerp. Daarbij zorgen we er altijd voor dat uw tuin de uitstraling krijgt die tegemoet komt aan uw wensen. Ook als u op zoek bent naar een ervaren stratenmaker in Ede kunt u rekenen op de diensten van Clokkers Hoveniers.

Hierbij kunt u denken aan sierbestrating in uw tuin, het bestraten van het terras of zelfs de oprit. Uiteraard bespreken we de uitgebreide mogelijkheden graag met u, zodat u altijd verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Naast terras bestrating, tuin ontwerpen en renovaties, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vakkundig tuinonderhoud. Op deze manier kunt u altijd genieten van een tuin in perfecte conditie zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Hierbij kunt u denken aan diverse snoei werkzaamheden, het winterklaar maken van uw tuin of het algehele onderhoud. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met uw specifieke wensen. Ook als u uw tuin opnieuw wilt laten aanleggen staat Clokkers Hoveniers in Ede voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door onze ruime ervaring kunnen we u altijd voorzien van een passend advies omtrent indeling, bestrating en beplanting. Neem voor een hovenier in omgeving Ede vrijblijvend contact op met Clokkers Hoveniers. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.